Customize

Report bugs here
logpc
Posts: 97
Joined: 10 Nov 2006 18:17

Customize

Postby logpc » 09 May 2008 09:23

Hi Miha

when you click Customize with the right-click on the toolbar, it doesn't work. And another issue is with the Internal bayeasian filter : when i click on Configure, i get a message error (EAccessViolation). Maybe this one is appends because the antispam feature is not completly implemented ?

Regards
Chris

mvrhov
Site Admin
Site Admin
Posts: 884
Joined: 12 Jul 2003 21:15
Location: Kranj, Slovenia
Contact:

Re: Customize

Postby mvrhov » 09 May 2008 13:53

Hi Chris,

Yep it's a bug, Customize in menu should open the same window as toolbar button with Customize hint does.
Regarding the Anti-spam you are correct.


Regards,
Miha


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest