displaying message using intenet explorer option don't work

Report bugs here
freebird
Posts: 22
Joined: 28 Dec 2007 17:28

displaying message using intenet explorer option don't work

Postby freebird » 20 Jan 2010 17:43

Hi Miha
i noticed this bug
it is impossible to display a message via a the web brower,
when i click on this option (in the bottom of the message window)
nothing happen
but other options as source code or text/plain Work

freebird

mvrhov
Site Admin
Site Admin
Posts: 884
Joined: 12 Jul 2003 21:15
Location: Kranj, Slovenia
Contact:

Re: displaying message using intenet explorer option don't work

Postby mvrhov » 20 Jan 2010 19:37

Hi freebird,

would you care to explain this more thoroughly as I don't know what you mean.

Regards,
Miha

freebird
Posts: 22
Joined: 28 Dec 2007 17:28

Re: displaying message using intenet explorer option don't work

Postby freebird » 20 Jan 2010 23:42

Hi Miha :)
i mean that
under the displaying message window there is the internet explorer icon
it allows to use IE TO DISPLAY THE MESSAGES
but when i click on it, nothing happen
if i do understand normally it makes IE open and display the message is n't it ?

freebird

mvrhov
Site Admin
Site Admin
Posts: 884
Joined: 12 Jul 2003 21:15
Location: Kranj, Slovenia
Contact:

Re: displaying message using intenet explorer option don't work

Postby mvrhov » 21 Jan 2010 08:28

Hi freebird,

no that means that IE is used to render message.
I was planning on using browser written in Delphi to be default renderer and clicking to that button would switch rendering engine. I dropped that idea because I had trouble adding additional text to the printed message.

Regards,
Miha


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest